Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Yuzu - EDT

Ceaiul verde Yuzu Eau de Toilette este inspirat de entuziaștii ceaiului verde, în special de ceaiul verde Yuzu, unde în fiecare vară vin citrice și nuanțe de plante. Parfumeria acestui brand este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Ceaiul verde Yuzu Eau de Toilette este inspirat de entuziaștii ceaiului verde, în special de ceaiul verde Yuzu, unde în fiecare vară vin citrice și nuanțe de plante.

Parfumeria acestui brand este domnul Rodrigo Flores-Roux, care a prezentat acest parfum ca o nouă adăugare a creativității: "Este o frumusețe înălțătoare, revigorantă și puritate elementală, care face Yuzu să ofere senzualitatea pe care o experimentați în ceai, bucătărie și proceduri de vindecare. .

El a fost inspirat de aceste calități unice și a vrut să le asocieze cu sentimentele pe care le-a simțit și le-a reflectat. El a vrut să le transforme într-un miros viu și vesel care vă va crea personalitatea.

Acest produs a fost lansat pe piață începând din martie 2014.

Compoziție

Cap

frunze de lamaie, ceai verde, bergamot, yuzu

inimă

ceai verde, flori tunisian neroli, cimbru, menta, yuzu, fructe de padure coacaza

Fundație

mesteacan, medicina mosc nalba

zile
:
ore
:
minute
:
secunde