Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Women - EDT

Brand: Nike
NIKE Green este un parfum  citric- fructat   care vă captiveaza prin  tonurile sale  senzuale  de diferite culorie de culori. Parfumul se deschide  cu  mandarine, capsuni. Inima  are aroma  de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

NIKE Green este un parfum  citric- fructat   care vă captiveaza prin  tonurile sale  senzuale  de diferite culorie de culori. Parfumul se deschide  cu  mandarine, capsuni. Inima  are aroma  de iasomie și trandafiri.  Baza  este formata dintr-un   amestec divers de mosc si patchouli.

Parfumul  a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mandarina, căpșuni

inimă

iasomie, trandafir

Fundație

paciuli, mosc