Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flora By Gucci Gorgeous Gardenia - EDT

Brand: Gucci
Marca Gucci a introdus în 2012, colecția de parfum floral rafinat, creat în cinstea unuia dintre motivele sale cele mai cunoscute. Flora Garden Collection este inspirat de celebrul parfum floral… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Marca Gucci a introdus în 2012, colecția de parfum floral rafinat, creat în cinstea unuia dintre motivele sale cele mai cunoscute. Flora Garden Collection este inspirat de celebrul parfum floral buchet de floră și include 5 arome.

Flora By Gucci gorgious Gardenia este o celebrare a fineții de primele flori și omamnosti când au încărcat amplu întregul arbust. Rezultatul este o coardă frumoasă și plină de feminitate. Gorgious Gardenia femeie emana senzualitate pasionat la care oamenii care vin ca albinele la o tufe înfloritoare.

Sticla este returnat la designul utilizat la Flora By Gucci - hexagon tipic cu un capac transparent și împodobit cu ciucuri negru înfășurat în jurul gâtului evocă o tulpină de bambus - o alta casa de moda iconic motive Gucci .

Compoziție

Cap

pere, coacăz roșu

inimă

gardenie, frangipani

Fundație

patchouli, zahar brun

Parametrii

Origine
Italiană