Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Guilty Eau - EDT

Brand: Gucci
Guilty marca Eau de la Gucci este un parfum floral-fructat , care a fost lansat în 2015. Este ca o picătură de ploaie de vara fierbinte care se încadrează pe piele roșu-fierbinte. roman… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Guilty marca Eau de la Gucci este un parfum floral-fructat , care a fost lansat în 2015. Este ca o picătură de ploaie de vara fierbinte care se încadrează pe piele roșu-fierbinte. roman Coming, misterioasă și versiune mult mai romantic clasic Gucci parfum Vinovat.

Doamnelor Eau parfum Guilty atrage acorduri și lychees prima apă. parfum de inimă poartă flori de liliac pe care le cunosc parfum Gucci Guilty, dar ele sunt acum completate de arome de fragi. Musk formează baza de știri pe care le aduce aminte o ploaie de vară răcoritoare care se încadrează pe piele roșu-fierbinte.

Compoziție

Cap

acorduri acvatice, lychee

inimă

liliac, fragi

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde