Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Premiere - EDT

Brand: Gucci
Parfumul fermecător pentru femei Gucci Premiere vă va captiva prin ușurința și compoziția sa blândă. Este potrivit pentru uzura de zi cu zi, dar vei străluci cu ea chiar și la o petrecere de seară… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul fermecător pentru femei Gucci Premiere vă va captiva prin ușurința și compoziția sa blândă. Este potrivit pentru uzura de zi cu zi, dar vei străluci cu ea chiar și la o petrecere de seară sau cu o ocazie excepțională. Încercați această compoziție delicioasă care vă va încânta de la bun început. Gucci Premiere Eau de Toilette oferă stilului tău o scânteie cu o notă de eleganță.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

bergamota, floare de portocal, sampanie

inimă

frezii, trandafir bulgar, mosc, iasomie,

Fundație

piele, note lemnoase, paciuli

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile