Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Idylle - EDP TESTER

Brand: Guerlain
Idylle parfum Guerlain este un parfum floral-dulce pentru femei, care vine într-un flacon de aur care seamănă cu o picătură de ploaie. Idylle dezvăluie o poțiune de dragoste, care este foarte sexy.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Idylle parfum Guerlain este un parfum floral-dulce pentru femei, care vine într-un flacon de aur care seamănă cu o picătură de ploaie. Idylle dezvăluie o poțiune de dragoste, care este foarte sexy. Este un duș de trandafiri, crini si bujori asezonate cu o paciuli seducatoare mica si mosc.

Acesta a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

bujor, frezie, crin, zmeura

inimă

trandafir, crin de vale, iasomie

Fundație

paciuli, mosc

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde