Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Idylle - EDT TESTER

Brand: Guerlain
În 2009, Guerlain lansat parfumul Idylle în versiunea de apă pentru parfum, care a urcat imediat în partea de sus a mirosului de floare. Acest miros vine și cu Idylle Eau de Toilette, care a fost… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2009, Guerlain lansat parfumul Idylle în versiunea de apă pentru parfum, care a urcat imediat în partea de sus a mirosului de floare. Acest miros vine și cu Idylle Eau de Toilette, care a fost lansat un an mai târziu. La începutul mirosului se află iasomia și mosc, inima aparține în întregime florilor - trandafir și înflorire. La sfarsitul parfumului se fixeaza liliac si bujor.

Compoziție

Cap

iasomie, mosc

inimă

crin, trandafir

Fundație

liliac, bujor

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde