Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Instant De Guerlain - EDT

Brand: Guerlain
L´Instant Eau de Toilette este un parfum floral pentru femei care a fost lansat în 2005. Capul este fabricat din bergamot, grapefruit, coacăz negru și măr verde Granny Smith. Inima pură florală… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

L´Instant Eau de Toilette este un parfum floral pentru femei care a fost lansat în 2005. Capul este fabricat din bergamot, grapefruit, coacăz negru și măr verde Granny Smith. Inima pură florală combină tonuri de iasomie, gardenie, magnolie, crin de vale și flori amare de portocale (neroli). Compoziția închide baza de chihlimbar.

Compoziție

Cap

bergamot, grep, coacăz negru, mere verde

inimă

iasomie, neroli, gardenie, crin din vale, magnolie

Fundație

ambră cenușie

Parametrii

Origine
Franceză