Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Instant De Guerlain - EDT

Brand: Guerlain Cod: pGR016
Variante produs (1):

Descriere

L´Instant Eau de Toilette este un parfum floral pentru femei care a fost lansat în 2005. Capul este fabricat din bergamot, grapefruit, coacăz negru și măr verde Granny Smith. Inima pură florală combină tonuri de iasomie, gardenie, magnolie, crin de vale și flori amare de portocale (neroli). Compoziția închide baza de chihlimbar.

Compoziție

Cap

bergamot, grep, coacăz negru, mere verde

inimă

iasomie, neroli, gardenie, crin din vale, magnolie

Fundație

ambră cenușie

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Guerlain

Casa de moda Guerlain a fost fondată în 1828 de către Pierre Francois Pascal Guerlain. Pierre în colaborare cu fiii săi creat pentru fiecare client miros complet individuală, care, desigur, a adus un mare succes. World of parfumuri și cosmetice supraviețuiește cu succes de mai multe generații, cu admirație fără precedent. În prezent, continua traditia deja 4. Generație Guerlain, a cărui casă a devenit parte din istoria de la Paris. Toate Guerlain parfum avut un mare succes. De atemporalitate lor se dovedește Shalimar parfum, care a fost creat în 1925, dar încă face parte din parfumul său excepțional printre cele mai populare parfumuri.

Guerlain
zile
:
ore
:
minute
:
secunde