Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Petite Robe Noire Intense - EDP

Brand: Guerlain
Dulce dansator intensiv La Petite Robe Noire intensa de Guerlain . Compoziție floral-fructat pentru dans seara, sau roba în stilul lui Marilyn Monroe. Dans până bergamot, vată de zahăr,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Dulce dansator intensiv La Petite Robe Noire intensa de Guerlain . Compoziție floral-fructat pentru dans seara, sau roba în stilul lui Marilyn Monroe. Dans până bergamot, vată de zahăr, afine, coacaze negre si zmeura. inima deschisă de trandafir bulgar, floare de portocal si iasomie. Fii îndrăzneț cu paciuli, mosc, lemn de santal si vanilie.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
bergamot, vată de zahăr, afine, coacaze negre, zmeura
inimă
bulhraská trandafir, floare de portocal, iasomie
Fundație
paciuli, mosc, lemn de santal, vanilie