Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Santal Royal - EDP

Brand: Guerlain
Sandal Royal de Guerlain este un parfum unisex. Este oriental-lemnos parfum pe care ei și-l potrivesc. O combinație care este atractiv pentru toți. Notele principale sunt neroli si iasomie. La inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Sandal Royal de Guerlain este un parfum unisex. Este oriental-lemnos parfum pe care ei și-l potrivesc. O combinație care este atractiv pentru toți. Notele principale sunt neroli si iasomie. La inima piersici, scorțișoară și trandafir. Baza este lemn de santal, piele, lemn de agar, mosc si chihlimbar.

Parfum care este lansat în 2014, Thierry Wasser.

Compoziție

Cap

neroli, iasomie

inimă

piersici, scorțișoară, trandafir

Fundație

lemn de santal, piele, lemn de agar, mosc, ambra

Parametrii

Origine
Franceză