Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Gucci Guilty - EDT 75 ml + loțiune de corp 100 ml + EDT 7,4 ml

Codul produsului: pGU109

Gucci Guilty - EDT 75 ml + loțiune de corp 100 ml + EDT 7,4 ml

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Gucci .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

GucciGuilty - EDT 75 ml + loțiune de corp 100 ml + EDT 7,4 ml1671.87out_of_stock

Descriere:

Gucci Guilty este compoziția orientală-florale. Prin combinarea toate ingredientele creat un unic si irezistibil seducatoare Gucci Guilty care Frida Giannini spune că este ascuns în ea „ceva hipnotic“. Steaua a campaniei este tanara actrita, american Evan Rachel Wood.

În parfum de femei tocmai am prezentat lui Gucci Guilty este iconică „G“ devine un sens cu totul nou. În forma a două oglinzi-inversat și întrepătrundere litri devine sinonim cu o eroina care ia viața ca o provocare. Gucci Guilty are toate premisele pentru a deveni un clasic de design. Sticla este construit pe o interconectare elegant, din metal auriu cu sticla, care creează o semnătură unică în formă de două interconectate „G“.

Parfumul a fost lansat în 2010.

Despre acest miros mai spunem noastre revista .

Brand:

Gucci

Compoziție

Cap : mandarine, piersici
Inimă : geranium, crin, piper roz
Fundație : ambră, patchouli
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x