Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat Kissed - EDP

Brand: Beyoncé
Beyonce Heat Kissed un parfum  pentru femei plin de vitalitate din anul 2015 Compoziție   spumanta a parfumului   Heat Kissed se deschide  prin amestecul de fructe exotice, cum ar fi lychee, mango și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Beyonce Heat Kissed un parfum  pentru femei plin de vitalitate din anul 2015

Compoziție   spumanta a parfumului   Heat Kissed se deschide  prin amestecul de fructe exotice, cum ar fi lychee, mango și pitahaya. În centrul  se combină notele impetuoase  de trandafir, iasomie si orhidee. Această compoziție originală  se inchide prin  aroma  de  vanilie dulce, lemn de santal si patchouli.

Compoziție

Cap

lychee, mango, pitahaya

inimă

trandafir, iasomie, orhidee

Fundație

vanilie, lemn de santal, paciuli