Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat Kissed - EDP

Brand: Beyoncé Cod: pBC039
Variante produs (3):

Descriere

Beyonce Heat Kissed un parfum  pentru femei plin de vitalitate din anul 2015

Compoziție   spumanta a parfumului   Heat Kissed se deschide  prin amestecul de fructe exotice, cum ar fi lychee, mango și pitahaya. În centrul  se combină notele impetuoase  de trandafir, iasomie si orhidee. Această compoziție originală  se inchide prin  aroma  de  vanilie dulce, lemn de santal si patchouli.

Compoziție

Cap

lychee, mango, pitahaya

inimă

trandafir, iasomie, orhidee

Fundație

vanilie, lemn de santal, paciuli

Produkt je také v sekcích

Brand: Beyoncé

Beyoncé este un simbol la nivel mondial indică direcția. Personalitatea ei unic combină apel șic și eleganță. Renaștere femeie a deceniului, în adevăratul sens al cuvântului. Beyoncé a cucerit muzică, filme și modă. Fața ei frumoasă și nume cunoscut în întreaga lume. Nu există nici o colț al țării în care ei nu știu acest lucru celebritate. Beyoncé a lansat o serie de parfumuri care pot fi găsite în oferta noastră.

Beyoncé
zile
:
ore
:
minute
:
secunde