Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat Rush - EDT

Brand: Beyoncé
Heat Rush de  marca Beyonce este un parfum floral fructat  pentru femei, care se deschide prin npotele de  fructe proaspete. Inima parfumului   este compusă din hibiscus,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Heat Rush de  marca Beyonce este un parfum floral fructat  pentru femei, care se deschide prin npotele de  fructe proaspete. Inima parfumului   este compusă din hibiscus, flori de mango si orhidee. Baza parfumului   este lemnul,  mosc, ambră și lemnul de tec. Mirosul evocă sentimente minunate, imediat ce parfumul atinge pielea Dvs. Femeia care îl poartă, este înconjurata de o aură  de parfumat exprimat prin efervescență și pofta  mare de viata.

Parfumul a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, cires, portocale roșii

inimă

orhidee, mango, hibiscus

Fundație

din lemn de tec, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde