Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hollywood Playboy - apă după bărbierit

Brand: Playboy
Parfum oriental-lemnos  Hollywood Playboy  reprezinta  esența unei lumi  celebre. Se deschide cu note de citrice, seducatoare  și provocatoare de&nbsp… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum oriental-lemnos  Hollywood Playboy  reprezinta  esența unei lumi  celebre. Se deschide cu note de citrice, seducatoare  și provocatoare de mandarine, cimbru, bergamot si rășină, care oferă o prospețime energetică. In inima parfumului se    gaseste lavanda,  trandafir și iasomie,  lemnul de  cedru   reprezinta  eleganta masculina.  Parfumul  se stabileste apoi in  note de bază  cu  vetiver, mosc si  ambra, vanilie  și lemn de santal care  crează o seductie subtila.

Parfumul  a fost lansat în 2008.

 

Compoziție

Cap

mandarina, cimbru, bergamot, rășini elemiová

inimă

lavanda, lemn de trandafir, iasomie, lemn de cedru

Fundație

vetiver, mosc, ambra, vanilie, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde