Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hugo - EDT

Brand: Hugo Boss
Hugo este un parfum aromatic-verde de multe dimensiuni, identitate personală. Clar, curat și inimitabil. Acesta întruchipează perfect entuziasmul tinerilor. Reîmprospătați-vă cu o prospețime elegantă… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Hugo este un parfum aromatic-verde de multe dimensiuni, identitate personală. Clar, curat și inimitabil. Acesta întruchipează perfect entuziasmul tinerilor. Reîmprospătați-vă cu o prospețime elegantă inconfundabilă, care va face plăcută orice zi din zi.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

lavanda, mere verde, menta, grapefruit, busuioc

inimă

iasomie, salvie, geraniu, garoafă

Fundație

patchouli, brad, cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde