Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Jour Pour Femme - EDP 75 ml + loțiune de corp 200 ml

Brand: Hugo Boss
In contrast cu parfum Boss Hugo Boss Nuit Pour Femme parfum este prezentat pentru 2013 - Boss Jour Pour Femme. Parfumul a fost creat pentru a arăta fețele a trei femei: inspirație, seninătate și… Descriere și parametrii

Descriere

In contrast cu parfum Boss Hugo Boss Nuit Pour Femme parfum este prezentat pentru 2013 - Boss Jour Pour Femme. Parfumul a fost creat pentru a arăta fețele a trei femei: inspirație, seninătate și simplitate. Flaconul este înalt și subțire de culoare, lăptoasă, cu un capac transparent. parfum Confruntați a devenit Gwyneth Paltrow.

Compoziție

Cap

tei, flori de grapefruit

inimă

caprifoi, lacramioare, frezie, flori albe

Fundație

chihlimbar, mesteacan