Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Ma Vie Pour Femme Florale - EDP

Brand: Hugo Boss
Boss Ma Vie Pour Femme de Hugo Boss e este parfum floral-verde pentru femei. Compoziție elegantă va face apel la femei de succes care pot fi senzual si un scop. Parfum însoțit pe primul cactus… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Boss Ma Vie Pour Femme de Hugo Boss e este parfum floral-verde pentru femei. Compoziție elegantă va face apel la femei de succes care pot fi senzual si un scop. Parfum însoțit pe primul cactus impresia că lumina întregul parfum. Pentru subliniere iasomie Sambac, trandafir si frezii. Podkreslí întreg chihlimbar miros, lemn de santal si cedru.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap
cactus
inimă
sambac iasomie, trandafir, frezie
Fundație
chihlimbar, lemn de santal, cedru