Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Scent - EDT 100 ml + deodorant solid 75 ml + Gel de duș 50 ml

Brand: Hugo Boss
Hugo Boss crede în seducția, care atacă mintea și lasă o urmă de lunga durată. Parfumul care creează acest efect este complet unic. BOSS THE SCENT se mândrește cu un ingredient exclusiv din Africa:… Descriere și parametrii

Descriere

Hugo Boss crede în seducția, care atacă mintea și lasă o urmă de lunga durată. Parfumul care creează acest efect este complet unic. BOSS THE SCENT se mândrește cu un ingredient exclusiv din Africa: fructul afrodisiac maninka, care evoca fructul pasiunii și rom. Dar evocă și ceva mai profund și mai interior: atragerea dorinței și evocarea amintirilor. Efectul său este puternic, original, care nu este uitat niciodată.

Compoziție

Cap

ghimbir

Inimă

maninka, lavanda

Fundație

piele

zile
:
ore
:
minute
:
secunde