Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss The Scent For Her - EDT

Brand: Hugo Boss
Boss Aroma pentru toaleta ei de la Hugo Boss este un miros floral-fructat. Există tonuri de mandarine verde, piper roz, piersici suculente și miere. Apoi, mirosul de osmanthus, frezii și flori de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Boss Aroma pentru toaleta ei de la Hugo Boss este un miros floral-fructat. Există tonuri de mandarine verde, piper roz, piersici suculente și miere. Apoi, mirosul de osmanthus, frezii și flori de portocal se dezvoltă treptat. În cele din urmă, veți fi înghițit cu boabe de cacao prăjite. Fața mirosului este Anna Ewers.

Piața a fost lansată în 2018.

Compoziție

Cap

tangerine verde, piper roz, piersic, miere

inimă

osmanthus, frezii, flori de portocale

Fundație

cacao