Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss The Scent For Her Parfum Edition - EDP

Brand: Hugo Boss
Boss The Scent For Her Parfum Edition de Hugo Boss este un parfum oriental-floral. Se deschid tonurile de piersic și frezii, apoi se dezvoltă treptat mirosul de osmanthus și labdanum. În cele din… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Boss The Scent For Her Parfum Edition de Hugo Boss este un parfum oriental-floral. Se deschid tonurile de piersic și frezii, apoi se dezvoltă treptat mirosul de osmanthus și labdanum. În cele din urmă, veți fi înghițit cu boabe de cacao prăjite.

 

Piața a fost lansată în 2017.

Compoziție

Cap

piersic, freziile

inimă

osmanthus, labdanum

Fundație

cacao