Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 27.12.2017

loading

Hugo Boss Seful Orange Man - EDT - DISCOUNT

Codul produsului: pXSLEVA395

Hugo Boss Seful Orange Man - EDT - DISCOUNT

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hugo BossSeful Orange Man - EDT - DISCOUNT875.79out_of_stock

Descriere:

parfum pentru bărbați de acest vanilie domină nota, subliniind relaxarea spiritul optimist care însoțește întregul brand. Pentru a sublinia masculinitatea parfum este îmbogățită cu tonuri lemnoase delicioase care arome masculine pot fi găsite în primul rând în baza, totuși însoțește neobișnuit întreaga compoziție. Rezultatul este un parfum perfect, pentru o atmosferă prietenoasă și relaxată - deoarece prevalează întotdeauna în compania bărbaților Boss Orange. Boss Orange campanii care se confruntă Omul este un actor celebru în întreaga lume Orlando Bloom, al cărui caracter cald și sincer surprinde perfect brandul Boss Orange.

Autor miros Eyan Allen folosit pentru a angaja proiectarea și materialele de sticla, care nu sunt mai puțin extravagante, cu originalitate și de grație de ambalare Boss Orange Woman. Ambele sunt caracterizate prin simplitate strălucitoare, în timp ce impresia de ansamblu impresionant. Sticla se bazează pe același teren - cristale de sticlă laminate și carcasă de argint elegant. Dar Allen intensifică expresia flacoanelor masculin - a crescut formarea cristalelor și a dat aparența unui tors masculin. Astfel, rezultatul este o structură robustă, pătrată, formată din 6 cristale ale căror design de corp de sex masculin dezvoltat seamănă.

Brand:

Hugo Boss

Compoziție

Cap : vanilie, mere
Inimă : rășină
Fundație : tămâie, note lemnoase

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Hugo Boss Seful Orange Man - EDT - DISCOUNT
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Prețuri rezonabilex
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni