Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hugo Extreme - EDP

Brand: Hugo Boss
În 2016, el a introdus marca de parfum barbati Hugo Boss Hugo Extreme. Aceasta se claseaza printre luxuriante parfumul, verde, și radiază puritate și armonie. La începutul măr verde ascuns, apoi se… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2016, el a introdus marca de parfum barbati Hugo Boss Hugo Extreme. Aceasta se claseaza printre luxuriante parfumul, verde, și radiază puritate și armonie. La începutul măr verde ascuns, apoi se desfasoara nucșoară, pelin si lavanda parfum în inimă și în cele din urmă te va uimi cu brazi de cedru balsamice.

Compoziție

Cap

mar verde

inimă

sagebrush, lavanda, nucșoară

Fundație

cedru, brad canadian

zile
:
ore
:
minute
:
secunde