Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice Dive - After Shave

Brand: Adidas
Hallmark linie de Dive Ice este o culoare albastru deschis. Parfum rece gheață va face apel la toți oamenii activi care plac sporturile și se bucură pe deplin în ziua. Ice Dive surprindă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Hallmark linie de Dive Ice este o culoare albastru deschis. Parfum rece gheață va face apel la toți oamenii activi care plac sporturile și se bucură pe deplin în ziua. Ice Dive surprindă modernitate ei, în care tonurile de fructe proaspete amestecat ușor cu picant.

Parfum a fost lansat in 2001.

Compoziție

Cap

grapefruit, bergamot, anason stelat, menta

inimă

geranium, patchouli, lemn de santal

Fundație

mosc, boabe de Tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde