Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice Dive - deodorant spray

Brand: Adidas
Mirosul proaspat si curajos de la Adidas Ice Dive vă va trezi simturile si vă va aduce energie si noi aventuri. Capul este compus din mentă, inima este formată din flori și baza de mosc. Aceasta este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mirosul proaspat si curajos de la Adidas Ice Dive vă va trezi simturile si vă va aduce energie si noi aventuri. Capul este compus din mentă, inima este formată din flori și baza de mosc. Aceasta este o compoziție inovatoare a mirosului din 2001.

Pe piață a fost lansată în 2018.

Compoziție

Cap

mentă

inimă
flori
Fundație

mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde