Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice Touch Woman - EDT

Brand: Mexx
ambalaje inovatoare și compoziția parfum Ice Touch Woman din 2006. piper roz, lamaie si mure în cap completează acorduri acvatice. Inima este format menta, coriandru, floare de portocal și Cyclamen.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

ambalaje inovatoare și compoziția parfum Ice Touch Woman din 2006.

piper roz, lamaie si mure în cap completează acorduri acvatice. Inima este format menta, coriandru, floare de portocal și Cyclamen. Fundația este rozvoní din lemn de cedru, chihlimbar, mosc si zmeura.

De la contactul și contactul rece cu gheață proaspătă senzual pielea caldă a corpului uman apare un contrast interesant. Contrast care stimulează simțurile și trezește emoții. Mexx Ice Touch Woman - gheață Dezghețarea.

Parfumul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

piper roz, mure, acorduri acvatice, citrice

inimă

Cyclamen, coriandru, floare de portocal, menta

Fundație

mosc, chihlimbar, cedru, zmeura