Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Hugo Boss In Motion White Edition - EDT TESTER

Codul produsului: pTESTER610

Hugo Boss In Motion White Edition - EDT TESTER

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hugo BossIn Motion White Edition - EDT TESTER584.48out_of_stock

Descriere:

Boss in Motion alb este un val de prospețime pură, care este perfect amestecat cu o arome de inima fragile, pentru a crea o compoziție solidă și energetică semnificativă. Acesta combină puterea umplut cu un amestec de lemn cu un indiciu de mosc, cu elemente proaspete fine, ceea ce face Boss In Motion White a parfum neobișnuit de îmbinare. Boss in Motion alb deschide ton proaspăt minunat, portocale rosii voluptoase. La inimă conținea tenta moscat de scoarță de scorțișoară, șofran și piper negru da captivant miros si atingere senzual. Baza este format din vetiver, ceea ce sporește mirosul caracteristic de mosc si lemn. Formele de rezultate energizante parfum masculin.

 

Design-ul modern al sticlei urmeaza formele sferice originale Edition Boss In Motion, de data aceasta în alb, parfum reprezentand prospețime ascunse în interior. Portocală font de mână albă logo-ul exprimă parfum spirit liber, iar atunci când sunt combinate cu carcasa alba si argintie creează un aspect elegant neobișnuit.

Brand:

Hugo Boss

Compoziție

Cap : Orange roșcat
Inimă : scorțișoară, șofran, piper negru
Fundație : vetiver, tonuri lemnoase, mosc
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x