Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Indigo - EDT

Brand: Nike
Nike Omul Indigo este un parfum pentru omul încrezător, independent și modern. Parfumul provine dintr-o linie de succes de culori. Nike Omul Indigo combină aroma bogata de citrice spice. Urmat de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Nike Omul Indigo este un parfum pentru omul încrezător, independent și modern. Parfumul provine dintr-o linie de succes de culori. Nike Omul Indigo combină aroma bogata de citrice spice. Urmat de inima lumină și tonuri de trailing Woods fine. Ne plac toate culorile. Alege, prin urmare, aveți colecția ei colorate de NIKE.

Produsul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

lamaie, lavanda, piper

inimă

neroli, floare de portocal

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar, lemn de santal, abanos

zile
:
ore
:
minute
:
secunde