Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Infinite - EDT TESTER

Brand: Bentley
Bentley un parfum distinct cu citrice. Mirosul infinit pentru bărbații cărora le place calitatea. De la început, puteți simți citrice, lavandă și cedru, care este înglobat în violete, piper de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bentley un parfum distinct cu citrice. Mirosul infinit pentru bărbații cărora le place calitatea. De la început, puteți simți citrice, lavandă și cedru, care este înglobat în violete, piper de bourbon și geraniums. Ambra, patchouli și vetiverul haitian sunt în inimă.

Sticla este izbitoare cu grosimea de sticlă cinstită. Sticla este grea și densă. Formată într-o figură masculină și umerii mari. Închiderea poartă logo-ul Bentley .

Parfumul a fost lansat în 2015. Nathalie Lorson este nasul acestui parfum .

 

Compoziție

Cap

citrice, lavanda, cedru

inimă

violet, piper bourbounský, muscata

Fundație

chihlimbar, patchouli, vetiver haitiană

zile
:
ore
:
minute
:
secunde