Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Invictus - EDT

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne Invictus este  un parfum senzual proaspăt, sportiv care întruchipează energia, dinamismul, puritatea și concentrația. Invictus din  latină  inseamna  … Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Paco Rabanne Invictus este  un parfum senzual proaspăt, sportiv care întruchipează energia, dinamismul, puritatea și concentrația. Invictus din  latină  inseamna  Învingător. Flaconul  este conceput ca un trofeu care reprezintă  o victorie.  Un parfum frumos, transparent, energizant   cu o aromă  structurată  cu o  bază foarte personală.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, portocale, note acvatice

inimă

iasomie, dafie

Fundație

Moss, patchouli, lemn de guaiac, ambra

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde