Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Invictus - EDT

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR110
Variante produs (3):

Descriere

Paco Rabanne Invictus este  un parfum senzual proaspăt, sportiv care întruchipează energia, dinamismul, puritatea și concentrația. Invictus din  latină  inseamna  Învingător. Flaconul  este conceput ca un trofeu care reprezintă  o victorie.  Un parfum frumos, transparent, energizant   cu o aromă  structurată  cu o  bază foarte personală.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, portocale, note acvatice

inimă

iasomie, dafie

Fundație

Moss, patchouli, lemn de guaiac, ambra

Produkt je také v sekcích

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde