Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Invictus - gel de duș

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne Invictus este parfum proaspat senzual, sportiv care întruchipează energia, dinamismul, puritatea și puterea. Invictus este latin pentru invincibil în traducere. Sticla este conceput ca… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Paco Rabanne Invictus este parfum proaspat senzual, sportiv care întruchipează energia, dinamismul, puritatea și puterea. Invictus este latin pentru invincibil în traducere. Sticla este conceput ca un trofeu care reprezinta victoria. Frumos, limpede, miros de parfum puternic este structurat cu o bază foarte individuală.

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, portocale, note acvatice

inimă

iasomie, Laurel

Fundație

Moss, patchouli, lemn de guaiac, ambra

zile
:
ore
:
minute
:
secunde