Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected]ro | +40 312 295 132
Menu

Island Fantasy - EDT

Fantasy Island este un parfum floral-fructat pentru femei de Britney Spears. Parfum face parte din populara linie de aroma dulce si este un refugiu pe o insula tropicala format din aroma florala si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Fantasy Island este un parfum floral-fructat pentru femei de Britney Spears. Parfum face parte din populara linie de aroma dulce si este un refugiu pe o insula tropicala format din aroma florala si fructat. Parfumul se deschide pe un cocktail de fructe de citrice, pepene verde și fructe de padure rosii. Inima este un buchet de frezie amețitoare, iasomie și violete. Baza apare parfum de mosc și zahăr.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

Pepene verde, fructe de padure rosii, mandarine, clementine, citrice

inimă

Freesia, violet, Jasmine

Fundație

Mosc, Sugar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile