Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau D´Issey - EDT 50 ml + loțiune de corp 50 ml + cremă de duș 50 ml

Brand: Issey Miyake
L‘Eau D‘Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake, strâns legată de valorile și cerințele sale. Își exprimă personalitatea, ideile despre frumusețe, libertate și bucurie a vieții.… Descriere și parametrii

Descriere

L‘Eau D‘Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake, strâns legată de valorile și cerințele sale. Își exprimă personalitatea, ideile despre frumusețe, libertate și bucurie a vieții. Este surprinzător, minunat, magic si seducător. Sursa senzualității și prospețimii vieții. Miros generos ,fermecător si de lunga durata.

Compoziție

Cap
trandafir, Lotus
Inimă
flori de crin
Fundație
note lemnoase