Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Dior J`adore Voile de Parfum - EDP

Codul produsului: pCI241

Dior J`adore Voile de Parfum - EDP

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Dior .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

DiorJ`adore Voile de Parfum - EDP1698.63out_of_stock

Descriere:

Noua versiune a originalului apa de toaleta originala Dior brand si seria J `1999 ADORE, care poartă numele de J`Adore voile. Parfumul, încântă moscat sub formă de pudră și arome florale. Ca un văl delicat învăluie pielea ta si lasa-o piesa senzuala. Caracteristicile acestui parfum îmbină între eleganță rafinată și senzualitate irezistibilă.

Compoziție deschide note de trandafir de Damasc, care crește în Turcia și Bulgaria. Inimă este echipat cu un iris senzual din Toscana. Prăfos și caracterul miros floral completează baza de mosc alb.

 

Parfum a fost lansat în 2013.

Brand:

Dior

Compoziție

Cap : Rose din Damasc
Inimă : iris
Fundație : mosc alb
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x