Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jaipur Bracelet - miniatura EDP 4,5 ml

Brand: Boucheron
Parfumul Jaipur Bracelet de la Boucheron este un parfum de damă impresionant oriental-floral, care lasă în urma sa o amprentă indelebilă. Este un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul Jaipur Bracelet de la Boucheron este un parfum de damă impresionant oriental-floral, care lasă în urma sa o amprentă indelebilă. Este un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței. Îți completează perfect farmecul dvs. și sofisticarea relaxată.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

frunze de violete, iarba de lamaie, busuioc, citrice, portocală

inimă

crin de vale, zambile, garoafe

Fundație

chiparos, iris, lemn de cașmir

Parametrii

Origine
Franceză