Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James Bond 007 Seven - After Shave

Brand: James Bond
James Bond 007 Seven  de marca  James Bond este un    parfum oriental, efervescent pentru barbati. Notele de varf sunt reprezentate de  mar, mandarine și bergamot,  inimă ascunde   piperul  alb,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

James Bond 007 Seven  de marca James Bond este un   parfum oriental, efervescent pentru barbati. Notele de varf sunt reprezentate de  mar, mandarine și bergamot,  inimă ascunde   piperul  alb, nucsoara, sofranul si scortisoara. Notele de baza-  lemn de santal, lemn de cedru, caramel, lemn de mahon, mosc, piele, ambra si vanilie.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

mere, mandarine, bergamot

inimă

piper alb, nucsoara, sofran, scortisoara

Fundație

lemn de santal, lemn de cedru, caramel, lemn de mahon, mosc, piele, chihlimbar, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde