Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James Bond 007 pentru femei II - EDP

Brand: James Bond
James Bond 007 For Women II este un parfum oriental-floral mai dulce, pentru femei, care a văzut lumina zilei pentru prima dată în anul 2016. Este al doilea parfum pentru femei prezentat de marca… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

James Bond 007 For Women II este un parfum oriental-floral mai dulce, pentru femei, care a văzut lumina zilei pentru prima dată în anul 2016. Este al doilea parfum pentru femei prezentat de marca James Bond și vine la un an după predecesorul său James Bond 007 Woman.

Compoziție

Cap

zmeură, șampanie, frezie roz, piper roz

Inimă

mure, trandafir negru, gardenie, oleandru roz

Fundație

trandafiri, mosc, lemn de cedru, lemn de santal, vanilie