Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James Bond 007 Woman - deodorant cu pulverizator

Brand: James Bond
Parfum James Bond 007 Femeia este femei senzuale care nu ezita să arate atitudinea lui la viață și merge la fiecare noi oportunități pentru a satisface. Este un parfum care va deschide usa la o… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum James Bond 007 Femeia este femei senzuale care nu ezita să arate atitudinea lui la viață și merge la fiecare noi oportunități pentru a satisface. Este un parfum care va deschide usa la o grădină minunată plină de flori și prospețime, veți iubi.

Respirați adânc și bucurați-vă de mirosul unic.

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

piper negru picant, bergamot, a crescut de la lapte

inimă

suculent mure, iasomie, gardenie

Fundație

Vanilie negru, cedru, mosc alb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde