Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jasmin Di Giava - EDP

Parfum Rețeaua de apă Jasmin Di GIAVA de la marca Tesori d'Oriente este un frumos parfum dulce orientale pentru fete si femei care iubesc acest tip de parfum. Lăsați-vă învelit în parfum de iasomie,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Jasmin Di GIAVA de la marca Tesori d'Oriente este un frumos parfum dulce orientale pentru fete si femei care iubesc acest tip de parfum. Lăsați-vă învelit în parfum de iasomie, combinate cu flori, fructe și alte tonuri somptuoase.

Compoziție

Cap

mandarina, bergamota, lamaie, portocala

inimă

fructul pasiunii, fructe de padure rosii, crin, iasomie, piersic

Fundație

chihlimbar, caramel, ciocolată, vanilie, paciuli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde