Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classique - EDP

Brand: Jean P. Gaultier Cod: pJG094
Variante produs (1):

Descriere

Classique Eau De Parfum din colecția Classique parfum oriental-floral pentru femei. Capul este făcut din miere dulce și trandafiri. Compoziția este închisă de vanilie, ambraje, fasole tonka și lemn de santal.


A fost lansat în 1990.

Compoziție

Cap
trandafir, scumpo
inimă
narcisă, orhidee vanilie
Fundație
vanilie, chihlimbar, boabe de ton, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Jean P. Gaultier

Jean Paul Gaultier a fost născut în 1952, în Franța, în Acueil. În 1970 el a început cariera ca asistent de Pierre Cardin, urmată de J. Patou, dar în cele din urmă a revenit din nou la Pierre. Prima sa colectie proprie introdus în 1976. Deși francezul îl înghițit de la Londra, mai degrabă decât străzile atmosfera romantica la Paris. Acest artist respectat și foarte talentat aratat, de asemenea o colecție de mirosuri, care trezește pasiune și provoca sexualitatea și farmecul său. Flacoane parfumuri sale sunt extravagante, precum și activitatea sa. Aceste arome sunt un lucru foarte de lux și de prestigiu pentru oameni capabili și de succes. Bucurați-vă de voi toți JPG simturile farmec.

Mai multe despre marca Jean Paul Gaultier pot fi găsite în nostru revista.

...Mărimi
Jean P. Gaultier
zile
:
ore
:
minute
:
secunde