Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classique Essence de Parfum - EDP

Essence de Parfum Classique de Jean Paul Gaultier este un parfum pentru femei. Este un floral oriental, conexiune parfumat si foarte interesant, care inspiră mulți o doamnă care vrea să fie văzut.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Essence de Parfum Classique de Jean Paul Gaultier este un parfum pentru femei. Este un floral oriental, conexiune parfumat si foarte interesant, care inspiră mulți o doamnă care vrea să fie văzut. Mai întâi miros de ghimbir, mandarină și aldehide. Se conecteaza la inima, care poartă note de iasomie, floare de portocal și Sambac. Întreaga compoziție se închide în frișcă, vanilie, tonuri de lemn, benzoina si lemn de casmir.

Gaultier sticla de parfum entuziaști deja surprinzător. figura feminină clasică într-o cutie cadou frumos. Astfel este mirosul, care a fost menționat pentru prima dată în 2016.

Compoziție

Cap

zázrvor, aldehide, mandarine

inimă

Sambac iasomie, floare de portocal

Fundație

frisca, vanilie, tonuri de lemn, benzoin, kašímrové lemn

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde