Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classique Intense - EDP

Classique intens de versiunea Jean Paul Gaultier nou de Classique parfum original, 1993. Acesta conține 40% din parfumul original al parfum și 60% din noi ingrediente cu valoare adăugată. Parfumul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Classique intens de versiunea Jean Paul Gaultier nou de Classique parfum original, 1993. Acesta conține 40% din parfumul original al parfum și 60% din noi ingrediente cu valoare adăugată. Parfumul este descris ca intens, oriental, plin de viață și însorită. Se deschide cu note de gardenie și rodie. Inima oferă trandafir, iasomie și flori de portocale. Baza este compusa din vanilie și paciuli.

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

gardenie, rodie

inimă

trandafir, iasomie, flori de portocale

Fundație

vanilie, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză