Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blossom - EDP TESTER

Brand: Jimmy Choo
Juicy, proaspăt și strălucitor, acesta este noul parfum de Blossom al lui Jimmy Choo pentru anul 2015. Mixul fructo-floral se deschide cu tonuri proaspete de coacăze, citrice și mure. Compoziția este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Juicy, proaspăt și strălucitor, acesta este noul parfum de Blossom al lui Jimmy Choo pentru anul 2015. Mixul fructo-floral se deschide cu tonuri proaspete de coacăze, citrice și mure. Compoziția este mărită de mirosul de trandafir, mosc și lemn de santal. Cu Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom, te vei simți irezistibil și natural în același timp.

Compoziție

Cap

coacăz roșu, mure, citrice

inimă

Rose, mazăre dulce

Fundație

mosc, lemn de santal