Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blossom - EDP TESTER

Brand: Jimmy Choo Cod: pTESTER1523
Variante produs (1):

Descriere

Juicy, proaspăt și strălucitor, acesta este noul parfum de Blossom al lui Jimmy Choo pentru anul 2015. Mixul fructo-floral se deschide cu tonuri proaspete de coacăze, citrice și mure. Compoziția este mărită de mirosul de trandafir, mosc și lemn de santal. Cu Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom, te vei simți irezistibil și natural în același timp.

Compoziție

Cap

coacăz roșu, mure, citrice

inimă

Rose, mazăre dulce

Fundație

mosc, lemn de santal

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Jimmy Choo

Jimmy Choo marca fondata de designer de moda Jimmy Choo, împreună cu fostul editor al Vogue, Tamara Mellon. Brandul a stabilit rapid o poziție puternică pe piață și a devenit un nume de brand. În plus față de pantofi și accesorii legendarul oferă acum parfumuri și produse cosmetice. Parfum de la Jimmy Choo sunt simbol al elegantei, farmec si frumusete. Jimmy Choo parfum este puternic, dar moale si senzual.

Jimmy Choo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde