Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flash - apă de parfum

Brand: Jimmy Choo Cod: pJC003
Variante produs (1):

Descriere

Apă de  parfum  Flash  de marca  Jimmy Choo apartine parfumurilor floral-lemnoase si dulci. La început  se deschide cu note   fructate,  care se transforma  treptat într-o inimă florală și în  notele de baza apar note de heliotrop și ​​woody.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mandarin, piper roz, căpșuni

inimă

crin, iasomie, tuberoza

Fundație

heliotrop, note lemnoase

Produkt je také v sekcích

Brand: Jimmy Choo

Jimmy Choo marca fondata de designer de moda Jimmy Choo, împreună cu fostul editor al Vogue, Tamara Mellon. Brandul a stabilit rapid o poziție puternică pe piață și a devenit un nume de brand. În plus față de pantofi și accesorii legendarul oferă acum parfumuri și produse cosmetice. Parfum de la Jimmy Choo sunt simbol al elegantei, farmec si frumusete. Jimmy Choo parfum este puternic, dar moale si senzual.

Jimmy Choo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde