Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Illicit - EDP TESTER

Brand: Jimmy Choo
Un parfum moderat, floral, dulce, de miere pentru femei - care este ilicit de către Jimmy Choo pentru toate fetele și femeile care au încredere în sine, știu ce vor și își duc scopul. Parfumul este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un parfum moderat, floral, dulce, de miere pentru femei - care este ilicit de către Jimmy Choo pentru toate fetele și femeile care au încredere în sine, știu ce vor și își duc scopul. Parfumul este destinat femeilor care sunt seducătoare, ca să riscă și să trăiască pe deplin viața.

Parfumul a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

ghimbir, portocale amare

inimă

trandafir, iasomie Sambac

Fundație

miere, ambra, lemn de santal