Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jour D`Hermes - EDP

Brand: Hermes
Jour D'Hermes  este un parfum floral fructat  pentru femei. Este  destinat în primul rând  persoanelor  de  glamour, senzuale și eterice.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Jour D'Hermes  este un parfum floral fructat  pentru femei. Este  destinat în primul rând  persoanelor  de  glamour, senzuale și eterice. Notede de varf reprezinta un coktail  din  fructe proaspete. Notele de  inima strălucesc  întreagă  zi prin flori albe nevinovate. Notele de bază includ in sine acorduri de mosc si ambra fina.

A fost lansat pe piata  în anul  2013.

Compoziție

Cap

fructe

inimă

flori albe

Fundație

mosc, ambră

Parametrii

Origine
Franceză