Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joyful - EDP

Brand: Escada Cod: pES125
Variante produs (1):

Descriere

Parfumuri de marcă Escada este un parfum nou pentru femei numit Joyful. Acesta prezintă inspirat perspectivă pozitivă pe lume, optimismul și bucuria de moment. Fața de parfum este un supermodel australian Miranda Kerr, care confirmă faptul că parfumul Joyful "încurajează pozitivitatea și entuziasmul de a vedea întotdeauna partea luminoasă a vieții."


Parfum vesel este parfum floral luminos, creat pentru a îmbunătăți starea de spirit. Note înalte de arome fructate de coacaze negre, pepene galben și mandarine. Hearts parfum floral este și include acorduri bujor, magnolie, nectarine și frunze de violeta. Notele de baza de miere si lemn de santal.

 

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

pepene verde, mandarin, coacăze negre

inimă

frunze violet, Nectarine, Magnolia, bujor

Fundație

Moss, lemn de santal, miere

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Escada

Escada, este combinația perfectă de moda, ceasuri si lumea parfum. Acesta este un brand de lux modest și de înaltă calitate. Mark combină foarte imaginativ lumea modei, accesorii de moda si plin de farmec lume de parfum. În același spirit, bine produs parfumuri. Cea mai mare parte dulce, dar în stare proaspătă și trendy.Značka Escada opereaza in 60 de tari si in randul consumatorilor bucura de o mare popularitate. Între fani permanente și regulate de tip boutique de moda Escada este un lung șir de femei celebre în lume socială și culturală.

Escada marca fondat de cuplu Wolfgang și Margaretha Leyovi în 1978 la Munchen. Piese de moda a atras imediat datorită tăiat și de precizie combinatii de culori sofisticate.

Primul parfum Escada sa născut în 1990. Compoziția parfum a fost într-adevăr compus strălucit și clienții au fost incantati. Escada pentru că a venit cu conceptul de parfumuri de sezon, care sa dovedit de succes și așa este în fiecare an a pregătit o nouă ediție limitată. Parfumuri Escada care sunt deja tipice. De exemplu, încercați să o proaspata oriental apă de parfum Escada Magnetism, care învăluie în parfumul de frezie, iasomie și flori de migdale. Pentru sniffing în valoare, de asemenea, Escada especiall cu un dram de grație de lux la compoziția parfum de trandafiri dominat. Ylang ylang completează fin tonul floral.

...Mărimi
Escada
zile
:
ore
:
minute
:
secunde