Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Joyful - EDP

Brand: Escada
Parfumuri de marcă Escada este un parfum nou pentru femei numit Joyful. Acesta prezintă inspirat perspectivă pozitivă pe lume, optimismul și bucuria de moment. Fața de parfum este un supermodel… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumuri de marcă Escada este un parfum nou pentru femei numit Joyful. Acesta prezintă inspirat perspectivă pozitivă pe lume, optimismul și bucuria de moment. Fața de parfum este un supermodel australian Miranda Kerr, care confirmă faptul că parfumul Joyful "încurajează pozitivitatea și entuziasmul de a vedea întotdeauna partea luminoasă a vieții."


Parfum vesel este parfum floral luminos, creat pentru a îmbunătăți starea de spirit. Note înalte de arome fructate de coacaze negre, pepene galben și mandarine. Hearts parfum floral este și include acorduri bujor, magnolie, nectarine și frunze de violeta. Notele de baza de miere si lemn de santal.

 

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

pepene verde, mandarin, coacăze negre

inimă

frunze violet, Nectarine, Magnolia, bujor

Fundație

Moss, lemn de santal, miere