Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Karl Lagerfeld For Her - miniatura EDP 4,5 ml

Parfum plin de farmec - Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her, a fost lansat în 2014. Un amestec de fructe și flori  exprima  frumusete si sensibilitate. Notele răcoritoare de lamaie si piersică se îmbină… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum plin de farmec - Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her, a fost lansat în 2014.
Un amestec de fructe și flori  exprima  frumusete si sensibilitate. Notele răcoritoare de lamaie si piersică se îmbină perfect cu aroma de magnolie  și trandafiri. Baza  parfumului  vă va uimi cu  indiciul sau  de tonuri calde, lemnoase cum ar fi ambra și mosc.

Compoziție

Cap

piersic, lămâie

inimă

trandafir, magnolia, arbuști

Fundație

mosc, note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde