Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Katy Perry´s Mad Love  - deodorant 

Brand: Katy Perry
Dupa un parfum de succes Katy Perry e Mad poțiune vine Mad Love la fel de seducatoare si sexy. Ingredientele se deschide un amestec de șerbet de cidru de mere, căpșuni și grapefruit roz. În inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Dupa un parfum de succes Katy Perry e Mad poțiune vine Mad Love la fel de seducatoare si sexy. Ingredientele se deschide un amestec de șerbet de cidru de mere, căpșuni și grapefruit roz. În inima combină parfumul impetuos de iasomie, bujori si alte tonuri florale. În final vei fi uimit de o combinație de lemn de santal, nuca de cocos si mosc.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

mere șerbet, căpșuni, grapefruit roz

inimă

note florale, bujor, iasomie

Fundație

mosc, lemn de santal, nuca de cocos