Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kouros Silver - EDT

Yves Saint Laurent Kouros Silver este un miros modern pentru bărbați. Compoziția se deschide cu tonurile suculente de mere și salvie, care progresează lent în baza lemnoasă. Mirosul de tonuri… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Yves Saint Laurent Kouros Silver este un miros modern pentru bărbați. Compoziția se deschide cu tonurile suculente de mere și salvie, care progresează lent în baza lemnoasă. Mirosul de tonuri proaspete vă va oferi o nouă energie și vă va stimula corpul și mintea.

Parfumul a fost comercializat în 2015.

Compoziție

Cap

măr

inimă

salvie

Fundație

chihlimbar, note lemnoase

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde