Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT

Brand: Issey Miyake
L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme Fraiche este un parfum floral-lemnos pentru bărbați. Inițial te simti mandarina, lamaie, rozmarin, anason. La centrul de magazine parfum note florale, lemn de santal a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme Fraiche este un parfum floral-lemnos pentru bărbați. Inițial te simti mandarina, lamaie, rozmarin, anason. La centrul de magazine parfum note florale, lemn de santal a concluzionat finalizeaza, mosc si patchouli.

Compoziție

Cap

mandarina, lamaie, rozmarin, anason

inimă

creson, trandafir, rășini, ghimbir

Fundație

lemn de santal, mosc, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde